Dan Vodnar Dan C. Vodnar
  • Home
  • Education
  • Professional Experince
  • Inventions and Research Projects
  • Publications and Conferences
  • Awards
  • Editorial Team and Reviewer
  • Students – Young Food Fan
  • PhD and Postdocs
  • Speaker & Media interviews
© Copyright 2020. Dan Vodnar
dan.vodnar@usamvcluj.ro
Dan Vodnar Usamv Cluj

Students – Young Food Fan

young food an

The student club ‘YOUNG FOOD FAN” has Food Biotechnology as a target domain and targets mainly Food Engineering students.
Within this student club, we discuss current food industry challenges while combining theoretical and practical aspects.
„YOUNG FOOD FAN” started in 2010.

Coordinator – Bachelor, master theses, workshops, local conferences and competitions

2020

Bachelor theses

58. Mix de ingredient innovative pentru obtinerea ciocolatei cu proprietati hepato-protectoare. Student: Egyed Emese-Boglarka

57. Ambalaje bioactive obtinute din PVA si biopolimeri. Student: Varvara Rodica-Anita

56. Valorificarea subproduselor agro-industriale in jeleu de tip inel molecular comestibil. Student: Ordace Gabriela-Roxana

55. Ambalaje alimentare pe baza de proteine – un studiu de literatura. Student: Mihalca Vlad-Vasile

Master theses

31. Schizochytrium  limacinum growth in a waste medium to produce polyunsaturated fatty acids. Student: Barta Daniel-Gabriel

30. Food reformulation toward development of food for nutritional therapies for metabolic disorders (type 2 diabetes). Student: Kerezsi Andreea-Diana

Conferences, symposia

71. Student symposium:  44Th International Student Symposium Serbia, 2020. Intelligent food packaging devices supported by the agro-industrial by-products. Student: NEMEȘ, S-A.

70. Student symposium:  Simpozionul Ştiinţific Studenţesc din U.S.A.M.V. Iaşi, 2020, Subprodusele agro-alimentare și aplicabilitatea lor în ambalajele alimentare inteligente. NEMEȘ, S-A.

69. Student symposium:  The 9th International Conference for Students – STUDENT IN BUCOVINA, December, 18th, 2020. Intelligent food packaging and the support of zero food waste trend. Student: NEMEȘ, S-A.

68. Student symposium:  The 9th International Conference for Students – STUDENT IN BUCOVINA, December, 18th, 2020. Active packaging – PVA biofilms with biopolymers. Student: VARVARA, R-A.

67. Student symposium:  The 9th International Conference for Students – STUDENT IN BUCOVINA, December, 18th, 2020. Proposed innovative foods in syndemic covid-19: functional snack from dried fruits with probiotics and blackcurrant seed oil. Student: MARCU, C.

Awards

35. Premiul I: Salonul International de Inventica Proinvent, 2020, Bautura functionala din suc de rodie fermentat cu un mix de probiotice. Student: IONEL, G.

34. Premiul III: The 9th International Conference for Students – STUDENT IN BUCOVINA, December, 18th, 2020, Intelligent food packaging and the support of zero food waste trend. Student: NEMEȘ, S-A.

33. Premiul III: The 9th International Conference for Students – STUDENT IN BUCOVINA, December, 18th, 2020, Proposed innovative foods in syndemic covid-19: functional snack from dried fruits with probiotics and blackcurrant seed oil. Student: MARCU, C.

32. Premiu special:  Simpozionul Ştiinţific Studenţesc din U.S.A.M.V. Iaşi, 2020, Subprodusele agro-alimentare și aplicabilitatea lor în ambalajele alimentare inteligente. NEMEȘ, S-A.

31. Mentiunea I: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, 2020, Sectiunea Ingineria si tehnologia Produselor Agricole. Mix de ingredient innovative pentru obtinerea ciocolatei cu proprietati hepato-protectoare. Student: EGYED E-B.

2019

Bachelor theses

54. Valorificara compușilor bioactive din reziduuri vegetale în vederea obținerii unor noi produse alimentare.  Student:  Ioana Macea

53. Obținerea, caracterizarea și studiul privind proprietățile unui desert de tip înghețată vegană și non-vegană ce conține probiotice și prebiotice. Student: Ancuța Morar

52. Praline 3D umplute cu cremă imbunătățită cu pudră de ceai verde și ceai negru. Student: Amalia Nemeș

51. Obținerea, caracterizarea și compararea a două tipuri de pudre probiotice destinate alimentației sportivilor. Student: Leon Deneș

50.Baton proteic, hipocaloric cu celule probiotice active. Student: Cătălin Gliga

49. Recuperarea drojdiei de bere reziduale în produși funcționali cu aplicabilitate în nutriția personalizată. Student: Maria Ciorba

Master theses

29. Persimmon waste- A valuable and promising food ingredient. Student: Bogdan Rusu

28. Optimization of probiotics microencapsulation in casein-free carrier by spray-drying. Student: Elemer Simon

27. The process design of obtaining the edible molecular lipstick from agro-industrial waste. Student: Cerasela Suciu

Conferences, symposia

66. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA. Produse alimentare functionale din boabe de soia, imbogatite cu licopen, Studenti: RUSU, A.M., RAU, X.

65. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA. Băutură funcțională pe bază de zer și fibre cu adaos de propolis, mentă și soc. Student: BUGNAR, I.L.

64. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Prohem: băutură aglutenică din făină de porumb purpuriu si făină de cânepă cu proprietăţi antibacteriene. Student: CHIŞ, V.M.

63. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA. Mix inovativ de ingrediente pentru obţinerea ciocolatei cu proprietăţi hepatice. Student: EGYED, E.B.

62. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA. Valorificarea cojilor de sfecla prin asociere cu orezul negru integral si pudra de roinita in obtinerea de macaroon bioactiv. Student: EPURAN, M.A.

61. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA. Biofilm cu proprietati antimicrobiene Studenti: ROŞCA, M.F., VARVARA, R-A.

60. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA. ASTRO- produs alimentar obtinut prin asocierea inteligenta a fibrelor insolubile cu uleiuri esentiale pure. Studenti: ISMAIL, C., ORDACE, R., STAN, D.

59. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA. Valorificarea compusilor bioactivi din reziduurile alimentare in vedrea dezvoltarii unor produse comestibile. Student:  MACEA, I-S.

58.Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA. Praline imprimate 3D, umplute cu cremă îmbunătățită cu pudră de ceai verde și ceai negru. Student: NEMEȘ, S-A.

Awards

30. Premiul I: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA. ASTRO- produs alimentar obtinut prin asocierea inteligenta a fibrelor insolubile cu uleiuri esentiale pure. Studenti: ISMAIL, C., ORDACE, R., STAN, D.

29. Premiul I: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA. Mix inovativ de ingrediente pentru obţinerea ciocolatei cu proprietăţi hepatice. Student: EGYED, E.B

28. Premiul II: USAMV dinamic și creativ: USAMV Cluj-Napoca,  Praline imprimate 3D, umplute cu cremă îmbunătățită cu pudră de ceai verde și ceai negru. Student: NEMEȘ, S-A. .

27 Mentiunea II: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA. Praline imprimate 3D, umplute cu cremă îmbunătățită cu pudră de ceai verde și ceai negru. Student: NEMEȘ, S-A.

2018

Bachelor theses

48. Biscuiti functionali cu Hibiscus si crema de menta. Student: Laura Pastina

47. Ambalaj comestibil din mere ce incorporeaza principii active. Student:  Olga Fiodorov

46. Praline inovative obtinute cu ajutorul imprimantei 3D si imbogatite cu microcapsule cu bacterii probiotice si subproduse alimentare. Student: Gabriela Bilt

45. Jeleu din vin cu branza dulce si portocale imbogatit cu Omega 3. Student: Bianca Greu

Master theses

26. Product design- Row vegan chocolate. Student: Adrian Martau

25. Edible oil product development approach. Student: Alexandru Marian

24. Note-by-Note cooking-modern approach in food quality Student: Catalin Hada

23. Risk analysis of critical control points on HACCP plan applied into a technological processes design by a canteen  Student: Ionut Gociu

Conferences, symposia

57. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Praline din ciocolată imprimate 3D cu cremă îmbunătățită cu probiotice și făină din coji de ouă , Studenti: NEMES, A., SZABO, A.

56. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Praline inovative obtinute cu ajutorul imprimantei 3D si imbogatite cu microcapsule cu bacterii probiotice, Student: BILT, G.

Awards

26. MENTIUNEA III: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Praline din ciocolată imprimate 3D cu cremă îmbunătățită cu probiotice și făină din coji de ouă , Studenti: NEMES, A., SZABO, A.

2017

Bachelor theses

44. Optimizarea si imbunatatirea procesului de atomizare a probioticelor. Student: Bogdan Rusu

43. Evaluarea in vitro a efectelor epigallocatechin-3-gallate (EGCG) asupra celulelor tumorale in cancerul de san triplu negativ. Student: Tiberiu Petric

42. Efectul inhibitor al Lactobacillus plantarum asupra microorganismelor cu potential patogen. Student: Lorand Ferenczi

41. Ruj Molecular Alimentar. Student: Cerasela Suciu

Master theses

22. Studiu de caz privind introducerea unei diete diversificate pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani. Student: Maria Mic

21. Influenta dietei si terapiei cu probiotice in sindromul de colon iritabil. Student: Gabriela Precup

20. Product design – Vegetal Icecream. Student: Ioana Artene

19. Implementarea planului HACCP pentru obtinerea texturatelor de soia. Student: Adina Pop

18. Risk factors from modified atmosphere packaging of chicken meat. Student: Ioana Sas

Conferences, symposia

55. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Ambalaje inovative: biofilm polimeric antibacterian cu nanoparticule de argint, Student: OPREA, I.

54. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Studiul privind unele aliment funcționale cu probiotice, Student: KEREZSI, A.

53. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Probiotice microincapsulate cu aplicabilitate alimentara, Student: RUSU, B.

52. Student symposium: USAMV Iasi, Înghețata cu graviola ca matrice alimentara pentru capsule simbiotice, Student: KEREZSI, A.

51. Student symposium: USAMV Iasi, Producerea şi purificarea acizilor graşi rezultaţi în urma bioconversiei glicerolului, Student: RUSU, B.

50. Competition: Ecotrophelia 2017 – faza nationala, The Picklish One, Studenti: BOLFĂ, A., ISMAIL, C., KISS, D., OLARU, D., SPÎNU, F., TODORUŢ, A., ŢIPLEA, R.

Awards

25. Premiul I: Simpozion Studentesc USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Titlul lucrarii:  Ambalaje inovative: biofilm polimeric antibacterian cu nanoparticule de argint, Student: OPREA Ioana.

24. Premiul I: Simpozion Studentesc USAMV Iasi, Titlul lucrarii: Producerea şi purificarea acizilor graşi rezultaţi în urma bioconversiei glicerolului, Student: RUSU Bogdan.

23. Premiul III: Simpozion Studentesc USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA,  Titlul lucrarii: Probiotice microincapsulate cu aplicabilitate alimentara, Student: RUSU Bogdan.

2016

Bachelor theses

40. Reformularea moleculara prin integrarea compusilor bioactive in matrici alimentare. Student: Catalin Hada

39. Retexturizarea moleculara a produselor din carne utilizate in prevenirea malnutritiei la persoanele varstnicc. Student: Eliezer-Matei Hiticas

38. Obtinerea, caracterizarea si utilizarea nanoparticulelor de aur in dezvoltarea jeleurilor alimentare. Student: Gheorghe Adrian Martau

37. Obtinerea si caracterizarea otetului balsamic utilizat in gastronomia moleculara. Student: Edina Szabo

36. Tehnologia de producere si obtinere a branzei vegetale din migdale. Student: Andrei Capalna.

Master theses

17. Study of volatile compounds of Shisha tobacco flavour. Student: Mihaela Moldovan

16. Characterization of a drink obtained by capitalyzing some fruits and vegetables debris. Student: Valentina Rus

15. Mycroprotein produced by Fusarium Venenatum: the risk assessment of Quorn TM products used as a meat substitute on a global scale. Student: Renata Varzari

14. Analiza comparative a uleiului de cocos in raport cu uleiurile conventionale utilizate in industria alimentara. Student: Victorita Oros

13. Gastronomie aplicata pentru persoanele cu apetit crescut pentru produsele zaharoase. Student: Iulia Somesan

Conferences, symposia

49. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Bioconversia glicerolului in acizi grasi valorosi, Student: RUSU, B.

48. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Obtinerea si utilizarea moleculara a otetului balsamic in formarea deserturilor, Student: SZABO, E.

47. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Inghetata cu graviola ca matrice alimentara pentru capsule simbiotice, Student: KEREZSI, A.

46. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Obtinerea si caracterizarea jeleului cu nanoparticule de aur, Student: MARTAU, A.

Awards

22. Mentiune Simpozion Studentesc USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii:  Bioconversia glicerolului in acizi grasi valorosi, Student: RUSU Bogdan

21. Mentiune Festivalul Alimentului 2016. Student: HADA Catalin

2015

Bachelor theses

35. Cercetari privind fermentarea primara a verii utilizand cellule de drojdii imobilizate, Student:  Iuliu Cacoveanu

34. Inghetata vegetala imbogatita cu extracte bioactive din plante, Student: Ioana Artene

33. Utilizarea subproduselor de fructe si legume in obtinerea de noi bauturi non-alcoolice, Student: Ionela Burdet

32. Restructurarea moleculara a deserturilor clasice prin utilizarea subproduselor alimentare, Student: Gabriela Precup

31. O noua generatie de produse alimentare cu impact asupra perceptiei gustative, Student: Eduard Deda

Master theses

12. 3D printed food. Student: Noemi Kedves

11. Quality design: Frozen goat yogurt with strawberries. Student: Cristina Cota

10. Personalized functional drink for elderly population nutridense smoothie. Student: Lavinia Calinoiu

09. Interacțiuni moleculare la interfaţa aliment-ambalaj. Student: Liana Nasui

08. Potenţialul alergenic al peptidelor bioactive. Student:  Petruta Mihali

07. Biomarkeri utilizati in autentificarea uleiului de masline. Student: Bogdan Onica

06. Cyanogenic glycosides in food. A human health risk assessment. Student: Raluca Pop

05. Goitrogenic compounds in brassica foods and their effect on human health. Student: Andreea Dochitoiu

04. Risk characterization of green salad. Student: Larisa Grigorut

03. Design of a new formula of ready to use therapeutic food. Student: Andreea Nechita

02. Risk analysis of sodium nitrite in meat products. Student: Daniela Rosca

01. Risk factors from meat cans. Student: Robert Bandi

Conferences, symposia

45. Concurs Ecotrophelia 2015-faza nationala, Titlul lucrarii:   Snacks with probiotitic jam, Student: CONOVALI, A., RUSU, B., SIMON, E.

44. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii:  Cercetări privind fermentarea primară a berii utilizând celule de drojdii imobilizate, Student: CACOVEANU, I.

43. Salonul International de Inventica, PROINVENT Cluj-Napoca. Titlul lucrarii: Sweetburger- desert functional din subproduse alimentare, Student: PRECUP, G.

42. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii: Utilizarea rezidurilor de fructe și legume în obținerea de noi băuturi non-alcoolice, Student: BURDETI, I.

41. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Titlul lucrarii: Restructurarea moleculară a deserturilor clasiceprin utilizarea subproduselor alimentare, Student: PRECUP, G.

40. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii: O noua generatie de produse alimentare cu impact asupra perceptiei gustative. Student: DEDA, E.

39. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii: Îngheţată vegetală îmbogăţită cu extracte bioactive din plante, Student: ARTENE, I.

Awards

20. Premiul Tokyo Restaurant  -Festivalul Alimentului 2015. Student: DEDA Eduard

19. Premiul Tokyo Restaurant  -Festivalul Alimentului 2015. Student: PRECUP Gabriela

18. Premiul ALMI-ROM -Festivalul Alimentului 2015. Student: PRECUP Gabriela

17. Premiul CHR Hansen-Festivalul Alimentului 2015. Student: PRECUP Gabriela

16. Premiul I: Simpozion Studentesc USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Titlul lucrarii: Restructurarea moleculară a deserturilor clasiceprin utilizarea subproduselor alimentare, Student: PRECUP Gabriela

15. Premiul I: Simpozion Studentesc USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii: O noua generatie de produse alimentare cu impact asupra perceptiei gustative. Student: DEDA Eduard

2014

Bachelor theses

30. Băutură pentru sportivi pe bază de extracte din plante și electroliți microîncapsulați, Student: Georgiana Agrisan

29. Caracterizarea pigmenţilor din fructe şi utilizarea lor în obţinerea unor produse inovatie, Student: Adriana Hosciuc

28. Cocktail-uri moleculare îmbogățite cu principii bioactive și bacterii probiotice, Student: Mihaela Moldovan

27. Fortifierea gemului din fructe de kiwi cu resveratrol microîncapsulat, Student: Victorita Oros

26. Amprentarea compușilor bioactivi dintr-un produs nou de tipul smart bar, Student: Valentina Rus

25. Alimente cu rol în creșterea nivelului de serotonină, Student:Lucia Toma

24. Soluții inovative de bio-ambalare a fructelor în vederea extinderii perioadei de depozitare, Student: Renata Varzari

Conferences, symposia

38. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Obţinerea băuturilor fermentate pe bază de quinoa, Studenti: BURDETI, I., DOMSA, D.

37. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Amprentarea compușilor bioactivi dintr-un produs nou de tipul smart bar, Student: RUS, V.

36. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Soluții inovative de bio-ambalare a fructelor în vederea extinderii perioadei de depozitare. Student: VARZARI, R.

35. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Alimente care cresc nivelul de serotonină, Student: TOMA, L.

34. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Caracterizarea pigmenţilor din fructe şi utilizarea lor în obţinerea unor produse inovative, Student: HOSCIUC, A.

33. Salonul International de Inventica, PROINVENT Cluj-Napoca. Coktailuri moleculare, Student: MOLDOVAN, M.

Premii obtinute

14. Premiul categoriei produse din fructe – Gem de kiwi fortifiat cu resveratrol micoincapsulat. Festivalul Alimentului 2014. Student: Victorita Oros.

13. Premiul categoriei inovatie – bio-ambalaj pentru fructe pentru Soluții inovative de bio-ambalare a fructelor în vederea extinderii perioadei de depozitare. Festivalul Alimentului 2014. Student: Renata Varzari

12. Diploma de Excelenta PRO INVENT  pentru ” Coktailuri moleculare”., la Salonul International de Inventica PRO INVENT, editia XII-a, 2014, Cluj-Napoca. Student: Mihaela Moldovan

11. Premiul I: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Titlul lucrarii: Caracterizarea pigmenţilor din fructe şi utilizarea lor în obţinerea unor produse inovative, Student: HOSCIUC Adriana

10. Premiul II: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Titlul lucrarii: Alimente care cresc nivelul de serotonină, Student:  TOMA Lucia.

09. Premiul II: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii: Soluții inovative de bio-ambalare a fructelor în vederea extinderii perioadei de depozitare. Student: VARZARI Renata

08. Mentiune I: Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Titlul lucrarii: Amprentarea compușilor bioactivi dintr-un produs nou de tipul smart bar, Student: RUS Valentina

2013

Bachelor theses

23. Reactivitatea peptidelor şi stabilirea potenţialului alergenic din alunele de pădure, Student: Lavinia Calinoiu

22. Etichete bioactive pentru fructe și legume proaspete, Student: Liana Nasui

21. Utilizarea fructelor și legumelor in obținerea unui nou sortiment de băutură tip milkshake, Student: Petruta Mihali

20. Cereale cu compuşi bioactivi din plante, Student: Daniela Rosca

19. Ambalaj bioactiv cu acțiune antimicrobiană, Student: Andreea Dochitoiu

18. O nouă generaţie de iaurturi cu extracte naturale  microîncapsulate, Student: Cristina Rodila

17. Efectul potenţiator al ceaiului asupra metabolismului bacterian Lactobacillus plantarum, Student: Paula Puscas

16. Studiu privind proprietăţile antioxidante şi antimicrobiene ale siropului din muguri de brad, Student: Liana Deac

15. Obținerea unor noi formule de iaurturi utilizând probiotice microîncapsulate, Student: Andreea Nechita.

14. Încorporarea extractelor naturale din fructele de pădure în produse de tip verine, Student: Alexandra Irimes

13. Dezvoltarea unui nou sortiment de aliment funcţional de tipul jeleului, Student: Andreea Fejes

12. Băuturi lactate fortifiate cu cătină, lemn dulce şi mango, Student: Anisoara Pop

11. Sortimente noi de ciocolată de casă cu căpșuni, merișoare, curmale și nucă, Student: Simona Birsan

10. Sirop energizant pe bază de cafea cu principii active din fructe și plante, Student: Viorica Leordean

09. Goji glazurate cu ciocolată, Student: Mina Svinti

08. Desert Delice, Student: Diana Vlad

07. Projelly (jeleuri cu probiotice microîncapsulate), Student: Bogdan Onica

06. Productia de acid lactic pe substrat vegetal rezidual, Student: Tarta Daniela

Conferences, symposia

32. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Reformularea structurii moleculare a salatei caprese, Student: CALINOIU, L.

31. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, PROJELLY (Jeleuri cu probiotice microîncapsulate), Student: ONICA, B.

30. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea Biotehnologii, O nouă generaţie de iaurturi cu extracte naturale  microîncapsulate, Student: RODILA, C.

29. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Memoria apei şi influenţe asupra dezvoltării organismelor, Student: TOMA, L.

28. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea Biotehnologii, Efectul potenţiator al ceaiului asupra metabolismului bacterian al Lactobacilului plantarum, Student: PUSCAS, P.

27. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Studiu privind proprietăţile antioxidante şi antimicrobiene ale siropului din muguri de brad,Student:  DEAC, L.

26. Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Obținerea unor noi formule de iaurturi utilizând probiotice microîncapsulate, Student:  NECHITA, A.

Awards

07. Premiul I: Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Reformularea structurii moleculare a salatei caprese, Student: CALINOIU Lavinia

06. Premiul II: Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, PROJELLY (Jeleuri cu probiotice microîncapsulate), Student: ONICA Bogdan

 05. Premiul III: Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea Biotehnologii, O nouă generaţie de iaurturi cu extracte naturale  microîncapsulate, Student: RODILA Cristina

 04. Mentiune I: Student symposium:  USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea CEPA, Memoria apei şi influenţe asupra dezvoltării organismelor, Student: TOMA Lucia

2012

Bachelor theses

05. Valorificarea reziduurilor alimentare prin fermentaţia lactică controlată, Autor: Marina Racovita

04. Polifenolii ca activatori ai metabolismului bacterian (Lactobacillus casei), Autor: Cecilia Simionas

03. Suplimente alimentare de tip phyto-bar, Autor: Alina Socaciu.

Conferences, symposia

25.  Concurs „Cel mai bun elev/student practicant” – Practica sa inveti invata sa practici- Arad. Student: NECHITA, A.

24. Concurs „Cel mai bun elev/student practicant” – Practica sa inveti invata sa practici- Arad. Student: DOCHITOIU, A.

23. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Utilizarea de probiotice microîncapsulate în realizarea unor noi formule de iaurturi, Autor:  NECHITA, A.

22. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Cocktail-uri moleculare, Autor: CALINOIU, L.

21. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Biocompuşi activi utilizaţi în stabilitatea produselor refrigerate din carne, Autor:  DOCHITOIU, A.

20. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Model experimental nutraceutic, Autor: MIHALI, P.

19. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Valorificarea reziduurilor alimentare prin fermentaţia lactică controlată, Autor: RACOVITA, M.

18. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Polifenolii activatori ai metabolismului bacterian (LACTOBACILLUS CASEI), Autor: SIMIONAS, C.

17. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Dezvoltarea de ambalaje bioactive şi activitatea lor antilisterica în produsele de tip ”gata pentru consum”,  Autor: TARTA, D.

16. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Inovarea siguranţei alimentare prin etichetarea fructelor de consum, Autor: VARZARI, R.

Awards

03. Premiul I : Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Titlul lucrarii: Utilizarea de probiotice microîncapsulate în realizarea unor noi formule de iaurturi, Autor:  NECHITA Andreea

02. Premiul II : Concurs „Cel mai bun elev/student practicant”-Practica sa inveti invata sa practici- Arad. Student: NECHITA Andreea

01. Mentiune I: Concurs „Cel mai bun elev/student practicant”-Practica sa inveti invata sa practici- Arad. Student: DOCHITOIU Andreea

2011

Conferences, symposia

15. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Imminent exposure to daily microorganisms. Autori: DOCHIŢOIU, A., NECHITA, A., ROSCA, D., SURUCEANU, N.

14. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, The influence of mold on the content of vitamin c in fruits and vegetables. Autori: NASUI, L., KEDVES, N., BLENCHE, M., ONICA, B.

13. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea IPA, Experimental design of a new functional food. Autori: CĂLINOIU, L.F., CHIŞ, L., HOJDA, AM., MIHALI, P.V.

2010

Bachelor theses

02. Sistem de microincapsulare a bacteriilor probiotice in matrici naturale. Student: Gabriela Timis

Conferences, symposia

12. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Probiotic and prebiotic yoghurts. Autori: CALINOIU, L., BATINAS, I., HOTFOLUDI, S., MIHALI, P.

11. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Cereals. Autori: HADAREAN, V., HADAREAN, D., HOTICO, A., OLAR, D.

10. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Chocolate. Autori: SIMINIUC, R., GATEA, A., RUSU, I., ONICA, B.

09. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Microencapsulation systems in natural matrices, and controlled release of probiotics bacteria. Autor: TIMIS, G.

08. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Carbonated juices v.s. Natural juices. Autori: TONCA, A., SZEKELY, A., SIPOS, A., SDEORNA, C., COLCER, D.

2009

Bachelor theses

01. Obţinerea şi caracterizarea unor probiotice microîncapsulate. Student: MANDRUSCA Roxana

Conferences, symposia

07. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea Biotehnologii, Obţinerea şi caracterizarea unor probiotice microîncapsulate. Autor : MANDRUSCA,  R.

2008

Conferences, symposia

06. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Sucul de fructe. Autori: BOTA, M., EGRI, S., RACOLŢA, I., ZACHARIAS, I.

05. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Alimentaţia şi obezitatea. Autori: LISS A., MIHALCA, L., MIHNEA, M., ONISOR, S.

04. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Coloranţii alimentari. Autori: MÎNECAN C., LEHARD, V., LAZĂR, A., MOLDOVAN, D., MOLDOVAN, E.

03. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Structura proteinelor din carne. Autori: POP A., NECHIFOR, P., MARCA, M., POP, L., MARCA, V.

02. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Cafea şi ceai. Autori: STAN I., PĂUN D., PAVEL, F., SUCIU, A., STAN, R.

01. Student symposium: USAMV Cluj-Napoca, Sectiunea STA, Produse probiotice. Autori: TIVADAR B., NAGY, M., URECHE, A., VOMISESCU, E.